What's up עסקים וקהילה בעמק חפר

כניסה לחברים רשומים



What's Up ב Facebook

הקצביה - מתכון לחג

הקצביה - מתכון לחג

ראש השנה הוא חג משפחתי מסורתי עם מקום של כבוד לארוחת החג.

צרפנו לכם את המתכון המשפחתי שלנו למנת הבשר המרכזית עם הצלחה מובטחת.

 

צלי בקר ברוטב חרדל ודבש: 3 שעות בישול

מצרכים:
1 ק"ג צלי כתף חתוך לקוביות
2 בצלים פרוסים
3 תפוחי אדמה חתוכים לקוביות
חצי קילו ארטישוק ירושלמי
3 גזרים פרוסים לפרוסות
3 שיני שום פרוסות
חצי כוס יין אדום יבש
3 כוסות מים
5 כפות שמן זית
כף חרדל
3 כפות דבש
רבע כוס קמח חומוס או קמח רגיל
כף פפריקה אדומה
פלפל שחור גרוס
מלח

 

אופן ההכנה: לצפות את הנתח בקמח ולטגן בסיר על אש גבוהה. להוציא את הנתח.

להכניס לסיר את כל שאר המצרכים למעט תפו"א.

להביא לרתיחה.

לבשל על אש קטנה שעתיים, לערבב מדי פעם ולבדוק שלא חסרים נוזלים.

להוסיף תפו"א וארטישוק ירושלמי לבשל עוד שעה.

 

לערב חג מומלץ להזמין מראש: סינטה, אנטריקוט, פילה, צלעות טלה, עופות והמבורגר

אנטריקוט משובח, רטבים, שמן זית, טחינה, תבלינים, פסטות, מטבלים ועוד.


שנה טובה ומתוקה מצוות הקצביה

 

שעות פתיחה: א' – סגור, ב' – ד' 8:00 – 19:00, ה' 8:00 – 20:00,

ו' – ש' 8:00 – 15:00

הקצביה – נעמה וליאור קרייצר | מתחם ביתנ'ס ביתן אהרון | 09-8664771 |

פייסבוק: הקצביה

עבור לתוכן העמוד
עמק חפר | עסקים | קהילה | בילוי ופנאי | עסקים קטנים | בית קפה | מסעדות