What's up עסקים וקהילה בעמק חפר

כניסה לחברים רשומים



What's Up ב Facebook

סדר בקלות

 

אני אוהבת לבשל ועושה את זה טוב, אבל מאמינה שלהגיע לסדר נינוחה ורעננה זו המשימה העיקרית שלי. אחרי שהבנתי שיש מקומות בעמק חפר שמבשלים ואופים נפלא - אני גם יודעת איך לעשות את זה בקלות – עם עזרה, במחירים שווים בהחלט!

 Tummy's – בית קולינרי   

                                                        

תמי הלברכט חסון מביתן אהרון - בעלת עסק קולינרי מהמם ומרגש, ממנו כדאי בהחלט להזמין אוכל "טייק אווי" לחג - תהיו בטוחים שהוא יהיה אחר וכולם יתפעלו. תמי אוהבת לקוחות מרוצים, ומוכנה להשקיע בכך הרבה סבלנות אהבה ותשומת לב – "מגשימה חלומות קולינריים".

תמי שהיא עורכת דין בהכשרתה, לא ויתרה על הכמיהה האמיתית שלה לאפייה. למדה קונדיטוריה אצל 'אסטלה' והשתלמה בעולם אצל שפים מובילים. משנת 2008 מפעילה בטוב טעם קייטרינג בוטיק חלבי לאירועים של 30 עד 100 איש. מכינה אוכל ומתוקים בהזמנות מראש. משלוחי ה"טייק אווי" מגיעים ארוזים בקפידה - רק להעביר לכלי הגשה, והאירוח שלכם פשוט מושלם..

 במטבח הישראלי של Tummy's  ניחוחות מגוונים מרקעים שונים: חומרי גלם טריים ומקומיים (כולל מגינת הירק הגדולה שבחצר), שילוב של סגנונות אפייה - אירופאי של פעם, מתכונים קלאסיים אך עם זאת ביתיים ונינוחים, אוכל עשיר ומתוקים שאי אפשר לעמוד בפניהם (תאמינו לי!) - הכל בעבודת יד יצירתית. מעבר לשרותי הקייטרינג, מקיימת תמי סדנאות בישול, אפייה וקינוחים לימי גיבוש לחברות ופרטיים, וגם מכינה מגשי אירוח לחברות, לימי עיון, ישיבות וכנסים.      

 התפריט של תמי להזמנות לסדר הפסח (כשר לפסח רבנות כפר הרואה):

ראשונות: תחתיות ארטישוק במילוי פטריות ואגוזים, עלי מנגולד במילוי ריזוטו פטריות. סלטים: סלט סלק וכרוב אדום חמוציות רוקט ואגוזי מלך, סלט עדשים שחורות עם אפונה פלפלים קלויים ועשבי תיבול, ועוד תוספות: ברוקולי אפוי בצ'אטני  פירות יבשים, פירה חצילים קלויים ותפוחי אדמה עם קונפי שום ובזיליקום, אורז ירוק עם עשבי תיבול חמוציות ושקדים. עיקריות: נתחי פילה סלמון ברוטב טריאקי, נתחי בורי צלוי בתנור עם שמן זית ומלח גס על עגבניות שרי, בצל סגול ובזיליקום. וכמובן לסוף הארוחה – המנות האחרונות: עוגות מוס שוקולד ופטל על בסיס, עוגת מוס שוקולד פרוע,  עוגת לימון רעננה על בסיס דקואז' ומרנג ופיסטוק. מנות אישיות: מוס שוקולד עם פצפוצי אורז קרם פרלינה וגרניטה קפה, מקרונים גדולים וצבעוניים, עוגיות תחרה שקדים שומשום ועוד ועוד.


הזמנות לפסח יתקבלו עד יום שישי ה- 22 למרץ בשעה 12:00 בצהריים. כל המנות מגיעות בקופסאות קרטון ומגשי פלסטיק חמים וטריים ביום האירוע.

            





Tummys - תמי הלברכט-חסון | ביתן אהרון | 054-2000635 | tami@tummys.co.il | www.tummys.co.il | פייסבוק: Tummy's בית קולינרי
                               

בורדו בקיבוץ משמר השרון


חנות אוכל ביתי הפועלת כבר עשר שנים בצמוד למבנה חדר האוכל, מנוהלת ע"י ציפי סודית חברת הקיבוץ. הצוות המקצועי כולל שני שפים, טבח סלטים מומחה וקונדיטורית. בורדו מצליחה לספק ללקוחותיה מגוון עשיר של אוכל מוכן כל ימות השנה. תמיד תמצאו אוכל טרי ומזמין כמו: צלי בקר, עוף לסוגיו, שניצלים, המון תוספות, סלטים קרים וחמים והיצע משובח של מטבח אירופאי – גפילטע פיש, רגל קרושה, כבד קצוץ, סלט ביצים ועוד. במעדנייה מבחר עשיר של  מתוקים ועוגות מעשה ידיה של דלית שגם היא חברת קיבוץ, ועוד מארזים של  מיני מאפיות בוטיק נוספות המוצגות למכירה.


לקראת הסדר מציעה בורדו תפריט טעים במיוחד:

מנות עיקריות: כרעיים בפטריות ויין, כרעיים בשום ודבש, שוק אווז ברוטב תפוזים (בהזמנה מראש), פרגית ממולאת בשר ואגוזים, צלי בקר ברוטב פטריות, לשון ברוטב פטריות, גפילטע פיש, נסיכת הנילוס ברוטב פיקנטי, דג סול, ארטישוק ממולא בשר, תפו"א קטנים על קליפתם בשמן זית, אורז צימוקים ושקדים, צימעס גזר ושזיפים.
מנות עיקריות לצמחונים: קישוא מוקרם ממולא פטריות, לביבות ופשטידות.
סלטים: ביצים, וולדורף, סלק חמוץ מתוק.
מאכלים מסורתיים: חזרת, חרוסת, כבד קצוץ, מרק עוף עשיר, קניידלעך.
קינוחים: לפתן פירות יבשים ומבחר עוגות.


 


בורדו - משמר השרון | 09-8983305 | אתר www.bordo.org.il  | מייל: bordo@mhash.org.il | שעות פעילות: א' – סגור. ב'-ה' – 10:00 עד 15:00 שישי 9:00 עד 14:00

 


גרציא – ביסטרו קפה וקונדיטוריה באווירה קסומה 

 

מיכל גרציאני מזמינה אתכם להתענג על תפריט צהריים וערב עדכני ומשובח לצד בירה ויינות בוטיק, וכמובן לארוחות הבוקר הידועות שלה המוגשות – כל היום. אי אפשר שלא לצאת מגרציא עם מגוון ממוצרי הקונדיטוריה הנפלאה המייצרת ואופה מידי יום טרי טרי - לקחת הביתה או לאכול במקום. בגרציא לא מתפשרים על איכות ואוהבים לארח. לכן תמיד תרגישו רצויים. המקום מותאם לילדים (מחצלת על הדשא וארגז משחקים), נוח מאד למפגשים עסקיים, וכמובן מציע את ניסיונה הרב של מיכל בתחום הקייטרינג והאירועים - בגרציא, בביתכם או בכל מקום אחר באווירה וסגנון שאין כמותם.המוטו של גרציא הוא "BY GRATZIA"ALL THE BEST. מיכל, הקונדיטוריות, השף וצוות המלצרים עושים את זה. לקראת הפסח נערכים עם תפריט מגוון של אוכל מוכן בהזמנה מראש לארוחת החג והמון קינוחים. על הדרך אפשר לקנות מארזי מתנה של מוצרי הקונדיטוריה ויין.

במיוחד לפסח  - תפריט מרענן שיבטיח לכם סדר קל וטעים:

 

רבעי סלק צלויים עם לוז ובצל ירוק, קינואה שקדים חמוציות והבה ירק, רבעי עוף בסיידר תפוחים ובצלצלים, פילה סלמון צלוי עם צלפים ולימונים, אורז והפתעות, פלחי תפוחי אדמה שום ועבי תיבול. גפילטעפיש, חזרת וחרוסת גרציא, כבד קצוץ מסורתי.  עוגות פס –פרג שוקולד / תפוזים קוקוס. טארט פיננסייר ותותים/ לימון. פאי אגוזים וקרמל, פאדג' וקולד בלגי , פבלובה עם קולי פטל, נשיקות קטנטנות ורוד/ לבן. עוגיות  - קוקוס מרציפן / שוקולד מתפוצצות / שקדים / חמאת בוטנים וריבה.


 



גרציא - בית קפה ותוצרת, קיבוץ העוגן | 09-8940152 | 09-8943942 | http://www.gratzia.co.il | בפייסבוק חפשו: גרציא - בית קפה ותוצרת.

 

 

הקצביה - מרכז מסחרי ביתן אהרון 

הקצביה הוקמה ב- 2009 ע"י נעמה וליאור, זוג בחיים וגם בעסק, מתוך אהבה אמיתית לבשר, וכבר זוכה ללקוחות אוהדים קבועים ומתמידים מעמק חפר והסביבה. הקצביה היא חנות בשר אסתטית להפליא, המציעה בשר טרי ואיכותי בלבד. ליאור ונעמה מתגאים בצוות המקצועי שלהם ומכבדים את הבאים באווירה נעימה ומשפחתית, משתפים את קהל לקוחותיהם בניסיון הקולינרי שלהם, במתכונים ובטכניקות לטיפול בבשר.

בקצביה תמצאו: נתחי בשר: צלעות, סינתה,נתחי עגל, נתחי טלה וכמובן כל חלקי העופות. בנוסף גדושים המדפים בחנות במבחר של בירות משובחות, יינות, שמן זית, טחינה גולמית, תבלינים, פסטות, רטבים, מטבלים ועוד המון מוצרי גורמה לאוכל מסעיר ואיכותי.

מתכון מנצח לחג: סינטה ברוטב חרדל

להוציא את הבשר מהמקרר שעתיים לפני. לחמם מראש את התנור לחום של 270 מעלות. להכניס את הנתח רק כשהתנור מזיע – לא לפני.

למרינדה: 3/4 כוס שמן זית, 3 כפות חרדל דיז'ון גרגירים, 2 שיני שום כתושות. 1/2 שעה לפני הכניסה לתנור לצפות את גוש הבשר במלח גס ופלפל שחור גרוס בנדיבות. למרוח את המרינדה ולעסות את הציפוי היטב! לפזר תפוחי אדמה ובצלצלים קטנים על כל התבנית להניח עליהם  את הנתח. להוריד את חום התנור ל250 מעלות ולהכניס את התבנית. החישוב לצלייה בתנור יעשה על פי כמות הבשר: לכל ק"ג אחד - 20 דק' של חום של 250 מעלות ואח"כ עוד 20 מעלות על חום של 180 מעלות

 

לעסק רישיון יצרן ממשרד הבריאות והכל תחת פיקוח וטרינרי.


 

 

הקצביה – נעמה וליאור קרייצר | מתחם ביתן אהרון | 09-8664771 | פייסבוק: הקצביה | שעות פתיחה: א' – סגור , ב' – ד' 08:00-19:00, ה' 08:00-20:00 , ו' – ש' 08:00-15:00

 

 

שרונית - דגים חיים וטריים - קיבוץ משמר השרון 

חנות הדגים שרונית בקיבוץ משמר השרון, משרתת את תושבי עמק חפר והסביבה כבר למעלה מ- 30 שנה. משמח לדעת שגם היום, בני הקיבוץ ממשיכים מסורת ארוכת שנים של ענף המדגה, והמבחר והשרות בחנות רק משתפרים. בריכות הדגים של הקיבוץ מספקות דגי מים מתוקים חיים לחנות בכל יום: מושט (אמנון), בורי, באס, קרפיון, פורל (מהדן), ובנוסף מבחר דגי ים טריים: לברק, דניס, לוקוס, מוסר-ים, סלמון ועוד. מעבר לדגים חיים תמצאו בחנות גם מבחר דליקטסים כמו דגים כבושים ומעושנים: לקרדה, מקרוסקה, מטיאס, הרינג, טונה, סלמון וסרדינים, וגם מבחר של מוצרים נלווים: יינות, דים- סם, תבלינים, רטבים, חלבה וטחינה הישר מנצרת, ועוד חומרי גלם איכותיים לבישול. ליאור וצפרה מהקיבוץ, וכל צוות העובדים מומחים בדגים, בניקוי, בפילוט, ובשירות אישי וחברי בלתי מתפשר ותמיד ישמחו להמליץ לכם  איזה דג לבחור ומה כדאי להכין. כדאי להתקשר ולהזמין מראש.

 מתכון מנצח מומלץ לחג במינימום עבודה: פילה דג בתנור

למרינדה: 1/2 כוס שמן זית, 1 שן שום קצוצה, מיץ מחצי לימון, מלח גס, פלפל שחור.

לערבב את כל החומרים ולמרוח את הדגים מכל הצדדים. להכניס למקרר לשעה או יותר. לפרוס עגבניות ובצל לפרוסות דקות ולרפד איתם תבנית. לסדר את הדגים עם העור כלפי מטה על הירקות ולצקת עליהם את הנוזלים שנשארו מהמרינדה. לחמם תנור ל 180 מעלות ולאפות 8 עד 10 דקות.
לחנות תעודת כשרות.



 


שרונית – דגים בשבילך | קיבוץ משמר השרון |09-8983510 | שעות פתיחה:  א' – סגור ב' - ד' 9:00 - 18:00 ה' 9:00 - 19:00 שישי 8:00 - 15:00

* לפני החג החנות עובדת גם בימי ראשון ומוצ״ש 

עבור לתוכן העמוד
עמק חפר | עסקים | קהילה | בילוי ופנאי | עסקים קטנים | בית קפה | מסעדות